Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Ενεργειακό Κτίριο BLK δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων από το 1982 και στεγάζεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 106 στο Μαρούσι .
Με γνώμονα τη σταθερή ποιότητα, τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και την υπεροχή των προϊόντων της, αποτελεί εταιρεία πρότυπο για τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Σκοπός της είναι να παρέχει το καλύτερο δυνατό και το πιο οικονομικό αποτέλεσμα για τους πελάτες της καθώς και την ιδανική λύση απέναντι στο φυσικό μας περιβάλλον, για το σήμερα και για το μέλλον.
Η εταιρία μας σε συνεργασία με την BLKaluminum διαθέτει ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων με δυνατότητα 10 γραμμών διέλασης δυναμικότητας 95.000 τόνων στην θέση Ύπατο της Θήβας.
Η BLK μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρίες διέλασης αλουμίνιου, με δυναμική παρουσία σε όλες τις βαλκανικές χώρες καθώς και μόνιμη συνεργασία με τα μεγαλυτερα έργα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και με έμπειρο τεχνικό προσωπικό 400 ατόμων έχει την τεχνογνωσία για την καλύτερη παραγωγή ενεργειακών κουφωμάτων στην Ελλάδα.
Καθώς επίσης και οι συνεργασίες της με τις κορυφαίες Schüco, KOEMMERLING και Elvial, και τις μεγαλύτερες εταιρίες αλουμινίου στην Ελλάδα, δίνουν την εγγύηση για υψηλής ποιότητας τελικό προϊόν και διασφαλίζουν συστήματα κορυφαίας αξίας που πληρούν τα πιο απαιτητικά κριτήρια ενεργειακής αποδοτικότητας, μόνωσης, ασφάλειας, άνεσης και design.

Θέση Ύπατο ΘΗΒΑ 79ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμία
Ύπάτο 322 00
τηλ.: 22620 72068
fax: 22620 71293
e-mail: thiva@balkan.gr

Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει ασφαλή, αδιάρρηκτα ακόμα και αλεξίσφαιρα κουφώματα υψηλής αισθητικής και να παρέχει λύσεις που θα συμβάλουν στην αύξηση της ποιότητας της ζωής σας, τις περικοπές των ενεργειακών σας δαπανών και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Παράλληλα η δυνατότητα κατασκευής όλων των εξαρτημάτων από τον ίδιο κατασκευαστή εγγυάται τη βέλτιστη λειτουργικότητα των συστημάτων.
Στην Ενεργειακό Κτίριο, αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος με αυτοπεποίθηση, ειλικρίνεια και συνέπεια. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τον πελάτη και ισορροπούμε ανάμεσα στην ποιοτική υπεροχή και τη διαχρονική αισθητική. Έτσι μόνο μπορούμε να αποδείξουμε την ηγετική μας θέση στον κλάδο των κουφωμάτων.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ;

Η εταιρεία Ενεργειακό Κτίριο δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων από το 1982. Με γνώμονα τη σταθερή ποιότητα, τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και την υπεροχή των προϊόντων της, αποτελεί εταιρεία πρότυπο για τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επικοινωνία


email: info@energiako-ktirio.gr


Τηλέφωνα 

  • ΜΑΡΟΥΣΙ: ΛΕΩΦ. ΚΗΦΗΣΙΑΣ 106 -
    ΤΗΛ. 210 6847948
  • ΑΘΗΝΑ: ΑΙΟΛΟΥ 102 - ΤΗΛ. 210 3313965
  • ΓΛΥΦΑΔΑ: ΗΛΕΙΑΣ 6 - ΤΗΛ. 210 9610581
  • ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ: ΤΗΛ. 26920 31214
  • ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
    ΤΗΛ. 2104658465