Η ασφάλεια σας δεν είναι πια μακρινό όνειρο

Για πρώτη φορά επιτυγχάνεται πλήρης ασφάλεια με πολλαπλά κλειδώματα και στους δύο οδηγούς παράλληλα με την σκίαση.

Αυτόματο πολλαπλό κλείδωμα ρολλού

Σας παρουσιάζουμε μια καινοτομία πρωτοποριακή για τα εγχώρια δεδομένα και όχι μόνο. Το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης πλήρως εναρμονισμένο με τις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει περήφανα το σύστημα ασφαλείας πολλαπλού κλειδώματος ρολλού. Επιτυγχάνεται έτσι, για πρώτη φορά η πλήρης ασφάλεια με πολλαπλά κλειδώματα και στους δύο οδηγούς παράλληλα με την σκίαση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ειδικά ενισχυμένος οδηγός με μεγάλο πάχος και με υποδοχή λάμας φέρει στο εσωτερικό του αυτόματο πολλαπλό σύστημα κλειδώματος με πύρους, οι οποίοι σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης του ρολλού δεν αφήνουν τη ψάθα να σηκωθεί. Παράλληλα τα άγκιστρα που βρίσκονται βιδωμένα στο εσωτερικό μέρος στο κατωκάσι, δεν επιτρέπουν στον επίδοξο διαρήκτη να βγάλει τη ψάθα του ρολλού έξω από τους οδηγούς.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Μια από τις βασικές προϋποθέσεις που θέσαμε όταν σχεδιάσαμε τον μηχανισμό ήταν η αντοχή στον χρόνο. Το ανοξείδωτο συρματόσχοινο πάχους 1,25mm σε συνδιασμό με τους ανοξείδωτους πύρους και τα μεταλλικά ηλεκτροστατικά βαμμένα χυτά εξαρτή- ματα δίνουν στον μηχανισμό τις ιδιαιτερότητες που χρειάζονται για να αντέξει στο χρόνο.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει μια τοποθέτηση και σκεπτόμενοι τους πελάτες μας, σχεδιάσαμε έτσι τον μηχανισμό ώστε να είναι εύκολος στην τοποθέτησή του. Ο πελάτης συνεργάτης μας, το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να ενώσει τα συρματόσχοινα που κατεβαίνουν από τα πλαϊνά του κουτιού με αυτά που βγαίνουν από τους οδηγούς, με τον ειδικά διαμορφωμένο μεταλλικό σύνδεσμο.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με τη βοήθεια της διοίκησης της εταιρείας σχεδίασε το συγκεκριμένο προϊόν το οποίο μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και δίνει την ώθηση στην εταιρεία για εξαγωγές.

Στα επόμενα χρόνια είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εξίσου πρωτοποριακές καινοτομίες.

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ

Ανοξείδωτοι πύροι ενεργοποιούνται με το κλείσιμο της ψάθας του ρολλού και απενεργοποιούνται με το ανέβασμα της ψάθας.

ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μεταλλικά άγκιστρα ασφαλείας τοποθετημένα πάνω στο κατωκάσι εμποδίζουν την έξοδο της ψάθας από τους οδηγούς.

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΣ ΠΥΡΟΣ 316

Οι πύροι εισέρχονται σε ειδικά διαμορφωμένο φυλλαράκι εμποδίζοντας την ψάθα να σηκωθεί.

ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΗΡΙΟ INOX

Προαιρετικά ο οδηγός μπορεί να ενισχυθεί με γαλβανιζέ λάμα καθιστώντας δυσκολότερη την παραβίαση ακόμα και με χρήση εργαλείων.

Συχνές ερωτήσεις


Γιατί να επιλέξω το σύστημα ασφαλείας πολλαπλού κλειδώματος ρολλού MR Lock?

Γιατί τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια των αγαπημένων μας προσώπων.

Έχει μεγάλη επιβάρυνση στην τιμή σε σχέση με ενα απλό ρολλό προφίλ αλουμινίου;

Το σύστημα ασφαλείας πολλαπλού κλειδώματος ρολλού είναι, μια λύση ασφαλείας με άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα και οικονομικά συμφέρουσα σε σχέση με άλλες επιλογές, πχ σιδεριές ασφαλείας, οι οποίες κατά μέσο όρο κοστίζουν διπλάσια από το MR Lock.

Είναι εύκολο στη χρήση;

Η χρήση του είναι το ίδιο εύκολη με όλα τα απλά ρολα που φέρουν μοτέρ.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε ειναι να πατήσετε τον επιτοίχιο διακόπτη για να ανεβάσετε και να κατεβάσετε την ψάθα του ρολλού και το σύστημα ασφαλείας πολλαπλού κλειδώματος ρολλού MR Lock αυτόματα θα κλειδώσει και θα ξεκλειδώσει αντίστοιχα.
Ετσι αποφεύγονται οι κινήσεις με το χέρι οι οποίες είναι και κουραστικές και παραμονεύουν κίνδυνο αμέλειας ασφάλισης του ρολλού.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ;

Η εταιρεία Ενεργειακό Κτίριο δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων από το 1982. Με γνώμονα τη σταθερή ποιότητα, τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και την υπεροχή των προϊόντων της, αποτελεί εταιρεία πρότυπο για τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επικοινωνία


email: info@energiako-ktirio.gr


Τηλέφωνα 

  • ΜΑΡΟΥΣΙ: ΛΕΩΦ. ΚΗΦΗΣΙΑΣ 106 -
    ΤΗΛ. 210 6847948
  • ΑΘΗΝΑ: ΑΙΟΛΟΥ 102 - ΤΗΛ. 210 3313965
  • ΓΛΥΦΑΔΑ: ΗΛΕΙΑΣ 6 - ΤΗΛ. 210 9610581
  • ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ: ΤΗΛ. 26920 31214
  • ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
    ΤΗΛ. 2104658465