feliblok (Διογκωμένη Πολυστερίνη)

Το feliblok™ eps είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης,  με τη καλύτερη σχέση κόστους-αποτελέσματος. Aποτελεί το βασικό όπλο στην προσπάθεια για κτήρια και κατασκευές που εξοικονομούν ενέργεια και εξασφαλίζουν καλή ποιότητα ζωής. Έχει εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες και θερμομονώνει με επάρκεια κάθε νεόδμητη ή υφιστάμενη κατασκευή. Ένα υλικό που έρχεται από το μέλλον για να καλύψει σημερινές ανάγκες [Hovarth].

7 λόγοι κέρδους και οικονομίας

 • Άριστη θερμομόνωση λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του feliblok™ eps σε αέρα (98%).
  Θερμομόνωση που αποδίδει κάθε μέρα. Ένα κτήριο που θερμομονώνεται με feliblok™ eps, μειώνει δραστικά τις ανάγκες για ενέργεια που καταναλώνεται για ψύξη και θέρμανση. Αντίστοιχα, μειώνονται δραστικά και οι λογαριασμοί ενέργειας (φυσικού αερίου, ρεύματος ή πετρελαίου) με άμεσο όφελος για τους ενοίκους του κτηρίου. Ενδεικτικά υπολογίζεται ότι η εφαρμογή ενός κιλού feliblok™ eps εξοικονομεί ετήσια 80 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης, στα πρώτα 50 χρόνια ζωής ενός κτηρίου. Η επαρκής θερμομόνωση κάθε κτηρίου, νεόυ ή παλαιότερου, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, αποτελεί την πιο έξυπνη οικονομική λύση. Και το feliblok™ eps την πιο έξυπνη επιλογή θερμομόνωσης
 • Αποτελεσματική και εύχρηστη λύση εξωτερικής θερμομόνωσης κάθε κτηρίου.
  Η εφαρμογή feliblok™ eps στην εξωτερική πλευρά της τοιχοποιίας θερμομονώνει και στεγανοποιεί αποτελεσματικά κάθε κτήριο. Η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται ξεπερνάει το 50%, και οδηγεί σε ανάλογη μείωση του κόστους κλιματισμού. Είτε πρόκειται για καινούργια κατασκευή, είτε για αναπαλαίωση ή αναβάθμιση υφιστάμενου κτηρίου, το feliblok™ eps έχει άριστη σχέση κόστους εφαρμογής / εξοικονόμησης ενέργειας, ίσως την καλύτερη από κάθε άλλο τύπο θερμομονωτικού υλικού σήμερα.
 • 100% ανακυκλώσιμο υλικό.
  Με υπευθυνότητα προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας από την εφαρμογή του feliblok™ eps, συμβάλλει στην κατασκευή σύγχρονων κτηρίων που σέβονται το περιβάλλον και τους ανθρώπους που ζουν μέσα τους. Σημαντική είναι και η συμβολή του feliblok™ eps στην αναβάθμιση υφιστάμενων κατασκευών, που βελτιώνουν σημαντικά τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις. Το feliblok™ eps είναι μη τοξικό, αδρανές, δεν αναπτύσσει μύκητες, ανακυκλώνεται πλήρως και με πολλούς τρόπους, χωρίς κινδύνους για την υγεία κατά την εγκατάσταση και την χρήση του. Ένα δομικό υλικό που συμβαδίζει με την εποχή του και βοηθάει στην προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής.
 • Ευέλικτη εφαρμογή που ακολουθεί σχεδόν κάθε σχήμα, θερμομονώνοντας όλο το κτήριο.
  Θερμομόνωση με σταθερές διαστάσεις, χωρίς παραμορφώσειςΤο feliblok™ eps διατηρεί τις αρχικές του διαστάσεις, ανεξάρτητα απο την θέση και την γωνία τοποθέτησής του στην κατασκευή. Δεν παραμορφώνεται, δεν στρεβλώνει, δεν συρρικνώνεται και αντιστέκεται σε καθιζήσεις και αλλοιώσεις  της μορφής και της μάζας του. Εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών του, το feliblok™ eps έχει εξαιρετική συμπεριφορά και σε περιπτώσεις σεισμού, συμβάλλοντας στην αντισεισμική συμπεριφορά του κτηρίου που μονώνει. Ειδικά όταν έχει εφαρμοστεί στα θεμέλια, μειώνει δραστικά τις εδαφικές ωθήσεις που προκαλεί ο σεισμός.
 • Καλύτερη απόδοση από κάθε άλλο μονωτικό υλικό, με κριτήριο την τιμή αγοράς.
 • Ανθεκτικό στην υγρασία.
 • Υψηλή αντοχή και αποτελεσματική λειτουργία για μια ζωή χωρίς ανάγκη αντικατάστασής του.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ;

Η εταιρεία Ενεργειακό Κτίριο δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων από το 1982. Με γνώμονα τη σταθερή ποιότητα, τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και την υπεροχή των προϊόντων της, αποτελεί εταιρεία πρότυπο για τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επικοινωνία


email: info@energiako-ktirio.gr


Τηλέφωνα 

 • ΜΑΡΟΥΣΙ: ΛΕΩΦ. ΚΗΦΗΣΙΑΣ 106 -
  ΤΗΛ. 210 6847948
 • ΑΘΗΝΑ: ΑΙΟΛΟΥ 102 - ΤΗΛ. 210 3313965
 • ΓΛΥΦΑΔΑ: ΗΛΕΙΑΣ 6 - ΤΗΛ. 210 9610581
 • ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ: ΤΗΛ. 26920 31214
 • ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
  ΤΗΛ. 2104658465