ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το αυξανόμενο κόστος ενέργειας και η αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος θέτουν υψηλές απαιτήσεις σε όλους όσους ασχολούνται με το σχεδιασμό νέων και την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων.

Ο τομέας των κτηρίων και ο τομέας των μεταφορών αποτελούν τους μεγαλύτερους καταναλωτές ενέργειας στην Ελλάδα. Τα κτίρια στη χώρα μας καταναλώνουν περίπου το 36% της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης. Η ενέργεια που δαπανάται για θέρμανση στα κτήρια κατοικίας φτάνει περίπου στο 60% των συνολικών ενεργειακών τους αναγκών. Η εικόνα αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στην ηλικία των κτηρίων καθώς και στην ενεργειακή συμπεριφορά των ενοίκων.

Με την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών μπορούμε να επιτύχουμε τη μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτιρίων καθώς και των εκπομπών ρύπων και (διοξειδίου του Άνθρακα) CO2 που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και κατά συνέπεια να έχουμε ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί τη σημαντικότερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Η οικονομία σε ενεργειακές δαπάνες δεν σημαίνει μόνο οικονομία για την τσέπη μας αλλά και μία υπεύθυνη κίνηση απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πιο σημαντικό σπίτι μας, το περιβάλλον.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ;

Η εταιρεία Ενεργειακό Κτίριο δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων από το 1982. Με γνώμονα τη σταθερή ποιότητα, τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και την υπεροχή των προϊόντων της, αποτελεί εταιρεία πρότυπο για τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επικοινωνία


email: info@energiako-ktirio.gr


Τηλέφωνα 

  • ΜΑΡΟΥΣΙ: ΛΕΩΦ. ΚΗΦΗΣΙΑΣ 106 -
    ΤΗΛ. 210 6847948
  • ΑΘΗΝΑ: ΑΙΟΛΟΥ 102 - ΤΗΛ. 210 3313965
  • ΓΛΥΦΑΔΑ: ΗΛΕΙΑΣ 6 - ΤΗΛ. 210 9610581
  • ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ: ΤΗΛ. 26920 31214
  • ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
    ΤΗΛ. 2104658465