ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Τα μοτέρ που χρησιμοποιούμε στα ρολλά μας είναι αξιόπιστα και διατίθενται με γραπτή 5ετή εγγύηση.

Καλύπτουν κάθε επιθυμία καθώς υπάρχουν μοτέρ απλά, με αντίληψη εμποδίου, ασύρματα και ενσύρματα που προστατεύουν το ρολλό ή το εμπόδιο. Υπάρχει η δυνατότητα ομαδοποίησης των μοτέρ ώστε να μπορούν να ρυθμιστούν τα ρολλά να ανεβοκατεβαίνουν όλα μαζί αλλά και κάθε ένα ξεχωριστά.

Έξυπνες συσκευές

Η εταιρεία μας επιδιώκοντας να είναι μπροστά στις εξελίξεις της τεχνολογίας στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης, συνεργαζόμενη με παγκόσμια γνωστές εταιρείες στο χώρο του σωληνωτού μοτέρ, προσφέρει στο δίκτυο συνεργατών της, συσκευή με την οποία μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των ρολλών του σπιτιού σας, ασύρματα χωρίς επιπλέον καλωδιώσεις και μερεμέτια.

Με ένα απλό Smartphone μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε τα ρολλά του σπιτιού σας απομακρυσμένα.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ;

Η εταιρεία Ενεργειακό Κτίριο δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων από το 1982. Με γνώμονα τη σταθερή ποιότητα, τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και την υπεροχή των προϊόντων της, αποτελεί εταιρεία πρότυπο για τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Επικοινωνία


email: info@energiako-ktirio.gr


Τηλέφωνα 

  • ΜΑΡΟΥΣΙ: ΛΕΩΦ. ΚΗΦΗΣΙΑΣ 106 -
    ΤΗΛ. 210 6847948
  • ΑΘΗΝΑ: ΑΙΟΛΟΥ 102 - ΤΗΛ. 210 3313965
  • ΓΛΥΦΑΔΑ: ΗΛΕΙΑΣ 6 - ΤΗΛ. 210 9610581
  • ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ: ΤΗΛ. 26920 31214
  • ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
    ΤΗΛ. 2104658465