Υπηρεσίες

Μελέτη και Προσφορά

Ειδικοί εμπειρογνώμονες θα επισκεφτούν το χώρο σας ώστε να πραγματοποιήσουν μελέτη, να σας ενημερώσουν για τις επιλογές που υπάρχουν και να σας προτείνουν ιδέες και λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες, τα γούστα και τις δυνατότητές σας.

Ανακαίνιση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου

Ένας από τους βασικούς λόγους που τα ελληνικά κτίρια είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα είναι η παλαιότητά τους και η απουσία σύγχρονης τεχνολογίας. Τα περισσότερα από αυτά αντιμετωπίζουν θέματα όπως έλλειψη θερμομόνωσης, παλιάς τεχνολογίας κουφώματα, ελλιπή ηλιοπροστασία των Νοτίων και Δυτικών όψεών τους, μη επαρκή αξιοποίηση του ήλιου και ανεπαρκή συντήρηση των συστημάτων. Αντικαθιστώντας τα παλιά σας κουφώματα μειώνετε τα έξοδα για θέρμανση, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος και βελτιώνετε την ποιότητα του σπιτιού σας και της ζωής σας σε αυτό.

image8
immage9

Συντήρηση – Επισκευή

Η συντήρηση των κουφωμάτων αλουμινίου είναι πολύ σημαντική. Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι χρησιμοποιούμε καθημερινά τα παράθυρα και τις πόρτες μας και όχι πάντα με τον σωστό τρόπο. Η Ενεργειακό Κτίριο αναλαμβάνει την συντήρηση ή επισκευή των κουφωμάτων σας. Ζητήστε δωρεάν μελέτη και προσφορά.

Κατασκευές

Σχεδιασμός και κατασκευή κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, ποιοτικά και οικονομικά. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε τεχνικό έργο. Εμπειρογνώμονες πραγματοποιούν σύγχρονες μελέτες και προσφορές κατασκευής με στόχο την ενεργειακή αποδοτικότητα, την ποιοτική υπεροχή, τη λειτουργικότητα, το σύγχρονο design.

Εγκατάσταση

Η εταιρεία αναλαμβάνει την εγκατάσταση των κουφωμάτων με υπευθυνότητα, οργάνωση και ποιότητα εργασίας.

After Sales Service

Για την εταιρεία Ενεργειακό Κτίριο ένας πελάτης δεν κλείνει τον κύκλο του με την αγορά κάποιου προϊόντος. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να μένουν ικανοποιημένοι οι πελάτες μας για αυτό και βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όσους μας έχουν επιλέξει, για κάθε απορία, οδηγία και συμβουλή μετά την πώληση.

image7
Σε συνεργασία με τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, μπορούμε να σας προσφέρουμε πληθώρα σχεδίων και να καλύψουμε κάθε αρχιτεκτονική και ενεργειακή σας απαίτηση.
  • Schuco
  • Kommerling
  • Elvial
  • Thiral
  • Verpan
  • Solid
Θέλετε να αναβαθμίσετε ενεργειακά το χώρο σας;