Εταιρεία

Η εταιρεία Ενεργειακό Κτίριο δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων από το 1982 και στεγάζεται στην Αιόλου 102.

Με γνώμονα τη σταθερή ποιότητα, τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον άνθρωπο και την υπεροχή των προϊόντων της, αποτελεί εταιρεία πρότυπο για τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Σκοπός της είναι να παρέχει το καλύτερο δυνατό και το πιο οικονομικό αποτέλεσμα για τους πελάτες της καθώς και την ιδανική λύση απέναντι στο φυσικό μας περιβάλλον, για το σήμερα και για το μέλλον.

Η χρόνια συνεργασία της εταιρείας με την Θερμοπλαστική, η οποία με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και με έμπειρο τεχνικό προσωπικό 400 ατόμων έχει την τεχνογνωσία για την καλύτερη παραγωγή κουφωμάτων στην Ελλάδα, καθώς επίσης και οι συνεργασίες της με τις κορυφαίες Scuco, Komerlling και Elvial, δίνουν την εγγύηση για υψηλής ποιότητας τελικό προϊόν και διασφαλίζουν συστήματα κορυφαίας αξίας που πληρούν τα πιο απαιτητικά κριτήρια ενεργειακής αποδοτικότητας, μόνωσης, ασφάλειας, άνεσης και design.

Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει ασφαλή, αδιάρρηκτα ακόμα και αλεξίσφαιρα κουφώματα υψηλής αισθητικής και να παρέχει λύσεις που θα συμβάλουν στην αύξηση της ποιότητας της ζωής σας, τις περικοπές των ενεργειακών σας δαπανών και στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Παράλληλα η δυνατότητα κατασκευής όλων των εξαρτημάτων από τον ίδιο κατασκευαστή εγγυάται τη βέλτιστη λειτουργικότητα των συστημάτων.

Στην Ενεργειακό Κτίριο, αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος με αυτοπεποίθηση, ειλικρίνεια και συνέπεια. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια, αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τον πελάτη και ισορροπούμε ανάμεσα στην ποιοτική υπεροχή και τη διαχρονική αισθητική.  Έτσι μόνο μπορούμε να αποδείξουμε την ηγετική μας θέση στον κλάδο των κουφωμάτων.

Σε συνεργασία με τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, μπορούμε να σας προσφέρουμε πληθώρα σχεδίων και να καλύψουμε κάθε αρχιτεκτονική και ενεργειακή σας απαίτηση.
  • Schuco
  • Kommerling
  • Elvial
  • Thiral
  • Verpan
  • Solid
Θέλετε να αναβαθμίσετε ενεργειακά το χώρο σας;