Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Η αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα αποτελεί μία αποδοτική επένδυση για την ποιοτική αναβάθμιση του κτιρίου σας και τη βελτίωση της ζωής σας σε αυτό.

Γιατί να αλλάξω τα κουφώματά μου; Οφέλη και πλεονεκτήματα.

Θερμομόνωση

Τα ενεργειακά κουφώματα έχουν θερμομονωτικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι αποτρέπουν τη μεταφορά θερμότητας από και προς το εξωτερικό περιβάλλον. Αποτέλεσμα, να μειώνονται οι ανάγκες του χώρου σας για θέρμανση ή ψύξη. Τα θερμοδιακοπτόμενα προφίλ που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των κουφωμάτων δίνουν τη μέγιστη δυνατή θερμομόνωση και σε συνδυασμό με της άριστης ποιότητας υαλοπίνακες ένα άριστο συνολικό αποτέλεσμα.

Ακόμα και οι πιο δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες όπως οι ακραίες θερμοκρασίες ή ο θαλασσινός αέρας δεν μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία των συνθετικών κουφωμάτων ενώ δεν απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα. Η ανθεκτικότητα, η σταθερότητα του σχήματος και η λεία επιφάνεια φροντίζουν ώστε να χαίρεστε τα συνθετικά σας κουφώματα για πολύ καιρό.

Οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος

Εξοικονόμηση ενέργειας σημαίνει και εξοικονόμηση χρημάτων. Με ενεργειακά κουφώματα που ελαχιστοποιούν τις θερμικές απώλειες του κτιρίου σας σημαίνει και λιγότερες ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη.  Επενδύοντας σε ενεργειακά κουφώματα, ελαττώνετε τις λειτουργικές δαπάνες του σπιτιού σας και βάζετε κάθε μήνα χρήματα στην άκρη ενώ παράλληλα συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για μια αμόνωτη μονοκατοικία 100 τ.μ. στη βόρειο Ελλάδα προκύπτει οικονομικό όφελος για τον καταναλωτή που φτάνει περίπου μέχρι και τα 1.500€ ανά έτος, από την εξοικονόμηση πετρελαίου.

image2
image7
image4

Αισθητική

Η ποικιλία από χρώματα και σχέδια που προσφέρονται, ανταποκρίνεται στα πιο απαιτητικά γούστα και σας δίνουν τη δυνατότητα να δώσετε νέα πνοή στην αισθητική του σπιτιού σας.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια και προστασία αποτελεί έναν από τους κυριότερους σκοπούς ενός κτιρίου. Σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες Scuco, Komerlling & Elvial, η Ενεργειακό Κτίριο είναι σε θέση να σας προσφέρει ασφαλή, αντιβαναδαλιστικά, αδιάρρηκτα ακόμα και αλεξίσφαιρα κουφώματα. Ρωτήστε μας για τις λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.

Αξία Ακινήτου

Τα ενεργειακά κουφώματα αυξάνουν την αξία του ακινήτου σας σε σημαντικό ποσοστό ενώ υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες ενοικίασης ή πώλησης και σε καλύτερες τιμές.

Ηχομόνωση

Η ηχορύπανση ευθύνεται για μα σειρά από προβλήματα στην ακοή,  τον ύπνο, το στρες και την ψυχική ισορροπία. Η αποτελεσματική ηχομόνωση δεν αποτελεί απλά ζήτημα άνεσης αλλά παίζει βασικό ρόλο για την ευεξία των ανθρώπων. Εφόσον τα παράθυρα είναι κυριολεκτικά τα “πιο λεπτά σημεία του σπιτιού”, επηρεάζουν σημαντικά την ηχομόνωση των κτιρίων. Επενδύστε σε ηχομονωτικά κουφώματα και τους κατάλληλους υαλοπίνακες για να απαλλαχτείτε από εκνευριστικούς εξωτερικούς θορύβους, να εξασφαλίσετε την ψυχική σας ηρεμία και να αναβαθμίσετε την ποιότητα ζωής σας.

Backyard walkout deck with concrete floor. View of slide doors and windows; Shutterstock ID 181370897; user id: 1287564; user email: 179800490@qq.com; user_country: China; discount: 0%
Σε συνεργασία με τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, μπορούμε να σας προσφέρουμε πληθώρα σχεδίων και να καλύψουμε κάθε αρχιτεκτονική και ενεργειακή σας απαίτηση.
  • Schuco
  • Kommerling
  • Elvial
  • Thiral
  • Verpan
  • Solid
Θέλετε να αναβαθμίσετε ενεργειακά το χώρο σας;